Vélemények

“Natasa számomra egy olyan új világot nyitott meg emberségben és tudásban, amelyet el nem felejtek. Mindig személyes, egész életével tanít és nevel, szemléletet ad, az ismeretek összefüggéseit, az ismerethálózat felépítését mutatja meg. Jó tanár, mert hiteles életmintát jelent. Érzéke van a különlegesre, mindenben a jót, a pozitívat, az értéket Erzsébetkeresi.

Jó pedagógus, szeretetteljes odafordulással van irántam, őszintén és elfogadóan kezel. Érdeklődik hogylétem, állapotom felől, miközben gondot fordít a személyes jó kapcsolat kialakítására is. Szakmailag felkészült, változatos módszereket alkalmaz az órán figyelembe véve a képességeim, hangulatom, érzelmi állapotom. Natasa élvezettel, szeretettel és lelkesen végzi a munkáját, fő célja a diákok folyamatos fejlődése és fejlesztése.

Egy sikeres komplex középfokú nyelvvizsga után jelenleg a szakmai nyelvvizsgára készülünk. Csak ajánlani tudom Natasát.”

W. T. Erzsébet

“Nagyon fontosnak tartom, hogy idegen nyelv tanulásakor olyan tanár segítségét kéPéterrjem, aki nem csak felsőfokon, vagy akár anyanyelvi szinten beszéli az adott nyelvet, hanem valóban az az ő saját anyanyelve. Azt gondolom csak így lehet elsajátítani azt a gondolkodásmódot, ami a másik nyelv alapos megismeréséhez és helyes használatához szükséges. Számomra az orosz nyelvtanulás nem pusztán a nyelvről szól, érdekel az orosz történelem, irodalom, filmművészet, stb., amibe első kézből nyerhetek betekintést Natasa segítségével. Nyelvóráinkon nem csupán száraz anyagokat magolunk, hanem beszélgetünk a fent felsoroltakról, aktualitásokról és minden olyasfajta dologról, ami érdekessé és informatívvá teszi számomra az órákat, amellett, hogy közben a nyelvismeretem is bővül. Régóta tanulok Natasától és elmondhatom, hogy nemcsak egy szuper tanárnőt, hanem egy nagyon segítőkész, kedves embert ismerhettem meg benne, akivel szívesen tanulok hétről-hétre.”

M. Péter

“Natasával 2015 novemberében ismerkedtem meg, és hetente kétszer 60 percet tanultunk skype-n keresztül. Eleinte, míg tartott a lendületem ütemesen haladtam, az írásbeli középfokú Origó típusú nyelvvizsgám 2016. szeptemberében sikerült, annak ellenére, hogy nekem a nyelvtanulás komoly nehézséget jelent. A lendületem fogyott, és a sikeres középfokú Origó típusú szóbeli orosz nyelvvizsgára 2018. májusáig kelleSándortt várnom. De ez nem Natasán múlott. Munka mellett, (tanár vagyok magam is) nekem komoly nehézséget jelentett a nyelvtanulás, érzékem se sok van ehhez, és egy konyhabútor tervezésének vagy egy szoba kifestésének is szívesebben nekiállok, mint a nyelvtanulásnak. De Natasa mindig lelket öntött belém, biztatott, és hatalmas türelemmel viseltetett irányomban. Így összesen 2,5 évet tanultam vele, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki az orosz nyelv szépségeivel szeretne anyanyelvi tanár segítségével megismerkedni. Korrekt, türelmes, lelkes.

Valószínű, hogy az eddigi pályafutása alatt én voltam a leglustább tanulója, akivel ilyen hosszú időn át próbálta az orosz nyelvet megtanítani. És sikerült! Köszönet érte Natasa!”

V. Sándor faipari mérnök-mérnöktanár

“Natasával hatékonyan és szórakoztatóan tudsz orosz nyelvet tanulni. Anyanyelvi tanárként nem csak a nyelvvizsgára készít fel, de hétköznapi, hasznos nyelvi fordulatokban gazdag beszédre is tanít.

Rengeteg tapasztalata révén pontosan tudja, mi okoz gondot a Magyar nyelvű tanulóknak és külön figyel ezekre a területekre. Mindenkinek ajánlom!”

V. Viktor Tréning koordinátor, JATO Dynamics Ltd.

“Középfokú orosz nyelvvizsgára való felkészítés céljából kerestem fel NatasátIrén, amin aztán sikeresen át is mentem. Az órák kellemesen hasznosak voltak és mindig jó hangulatban teltek el. Natasa kedves, türelmes és rugalmas tanár, a bennfentes kulturális megjegyzései pedig sokat segítettek a nyelv megértésében. Csak ajánlani tudom!”

B. Irén

Nagyon jó és következetes Tanárnő! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Rendkívül jól fel tudja mérni azt, hogy a tudásunk hol szorul kiegészítésre és renoválásra. Az órák kellemes hangulatban telnek. Alapos felkészítést kapok a nyelvvizsgára. Én skype-on tanulok, de ez egy kicsit sem ront az órák minőségén. Aki szorgalmas, annak ajánlom a Tanárnőt viagra pris!”

Sz. Krisztina

“Több mint fél éve kezdtem el oroszt tanulni Natasánál, az órákat Skype-on tartja. Teljesen a nulláról indultam, de elég gyorsan haladok a nyelv elsajátításával, annak ellenére, hogy sajnos kevésPéter időm van az órán kívüli otthoni munkára. Az anyag jól fel van építve, Natasa türelmes, nagy gyakorlattal rendelkezik a tanítás terén. Számomra fontos volt, hogy egy anyanyelvi tanártól sajátítsam el az orosz nyelvet, ezért úgy gondolom, jól döntöttem, amikor őt választottam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

H. Péter

“Natasát a google-keresőben találtam és a honlapja alapján választottam. Eleinte féltem a távoktatás eredményességétől, de hamar rájöttem, hogy felesleges aggodalom volt. Munkám során ukrán és szerb kollégákkal találkozom, akik hamar észrevették, hogy tanulom az orosz nyelvet. Rengeteget könnyít a feladataimban.

Natasa nagyon rugalmas és segítőkész. Az órák mindig jó hangulatban telnek. A szükséges anyagot, mindig előre küldi, hogy következő alkalomra ki tudjam nyomtatni. Soha nem szerettem az idegen nyelvek nyelvtani részét, de rájöttem, hogy nem volt még olyan nyelvtanárom, aki ennyire részletesen elmagyarázta volna, mint Natasa. Megkönnyítette és megszerettette velem a nyelvtant is.

Bátran ajánlom minden tanulni vágyónak. Ha bizonytalan vagy magadban, vagy korábban elvesztetted minden hited, hogy valaha megtanulsz egy idegen nyelvet, adj lehetőséget Natasának. Garantált a sikerélmény.”

Ancsi (29)

“Nagyon jó hangulatban telnek az órák, nagyon élvezhetőek. Érzem, hogy nyelvtanZitailag nagyon erős alapokra tudok szert tenni, és ugyanez vonatkozik a kommunikációra is. A legjobb, azaz egészben, hogy nem csak beszélni, írni, olvasni tanulok meg oroszul, de elsajátíthatom az orosz gondolkodásmódot is, ami elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a későbbiekben a különböző szituációk kapcsán az adott kultúrának megfelelően fejezhessem ki magam és mindez természetes, ösztönös legyen.”

F. Zita

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
További információ