Mezőkövesdi Rendőrkapitányság - Szinkrontolmácsolás büntetőügyben

Mezőkövesdi Önkormányzat - Külföldi delegációval folytatott elektronikus levelezés fordítása

Mezőkövesdi Önkormányzat - Politikai rendezvényen szinkrontolmácsolás

Hajnal Hotel - weboldal fordítása

Supra Vita Nyelviskola, Eger - szakmai szöveg fordítása

Katedra Nyelviskola, Eger - szakmai szöveg fordítása

Matyófölfdi Folklórfesztivál, Mezőkövesd - fordítás, tolmácsolásH. PeterTöbb mint fél éve kezdtem el oroszt tanulni Natasánál, az órákat Skype-on tartja. Teljesen a nulláról indultam, de elég gyorsan haladok a nyelv elsajátításával, annak ellenére, hogy sajnos kevés időm van az órán kívüli otthoni munkára. Az anyag jól fel van építve, Natasa türelmes, nagy gyakorlattal rendelkezik a tanítás terén. Számomra fontos volt, hogy egy anyanyelvi tanártól sajátítsam el az orosz nyelvet, ezért úgy gondolom, jól döntöttem, amikor őt választottam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

H. Péter

F. ZitaNagyon jó hangulatban telnek az órák, nagyon élvezhetőek. Érzem, hogy nyelvtanilag nagyon erős alapokra tudok szert tenni, és ugyanez vonatkozik a kommunikációra is. A legjobb, azaz egészben, hogy nem csak beszélni, írni, olvasni tanulok meg oroszul, de elsajátíthatom az orosz gondolkodásmódot is, ami elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a későbbiekben a különböző szituációk kapcsán az adott kultúrának megfelelően fejezhessem ki magam és mindez természetes, ösztönös legyen.

F. Zita

Nagyon jó és következetes Tanárnő! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Rendkívül jól fel tudja mérni azt, hogy a tudásunk hol szorul kiegészítésre és renoválásra. Az órák kellemes hangulatban telnek. Alapos felkészítést kapok a nyelvvizsgára. Én skype-on tanulok, de ez egy kicsit sem ront az órák minőségén. Aki szorgalmas, annak ajánlom a Tanárnőt!

Sz. Krisztina